En inblick i hur det är att vara hos oss under en del av sin studietid

MÄRTHA LARSSON, 36 ÅR
LÄSER HÖGSKOLEINGENJÖRS
PROGRAMMET I BYGGTEKNIK PÅ UMEÅ UNIVERSITET

Om jag skulle sammanfatta min praktik här med ett ord skulle det vara LÄRORIKT. Jag har lärt mig så mycket och förstått kunskapen jag fått från första året på utbildningen på ett helt annat sätt

Jag trivs jättebra med Selbergs Entreprenad som arbetsgivare. Trots att företaget inte är så litet längre har man lyckats behålla en familjär känsla och jag har känt mig väldigt välkommen och sedd från första stund. Jag har verkligen fått den stöttning jag behövt för att känna mig trygg i arbetet, både från de på bygget men också från kontoret. Det har känts skönt att det är ok att inte kunna allt och att få be om hjälp. Alla jag pratat med här verkar också trivas bra och det stärker ju det positiva intrycket.

Om jag skulle sammanfatta min praktik här med ett ord skulle det vara LÄRORIKT. Jag har lärt mig så mycket och förstått kunskapen jag fått från första året på utbildningen på ett helt annat sätt. Min handledare och alla andra här som delat med sig av sin kunskap har varit helt fantastiska och jag är så tacksam över att ha fått den här möjligheten!

Här har jag fått prova på allt möjligt, från att vara ute med byggarbetarna och få se och prova på hur det går till att bygga ett hus till mer arbetsledarsysslor som planering och beställning av material, utsättning och dessutom har jag fått en inblick i det pappersarbete som man annars inte tänker på att ett bygge innebär. Den variationen har varit superrolig och otroligt värdefull för mig som aldrig satt min fot på en byggarbetsplats tidigare. Det gett mig en helt annan förståelse för både vad det är jag tittar på när jag tittar på en ritning och vilket arbete det behövs för att få den ritningen till en
färdig byggnad.

Jag trivs jättebra med Selbergs Entreprenad som arbetsgivare. Trots att företaget inte är så litet längre har man lyckats behålla en familjär känsla och jag har känt mig väldigt välkommen och sedd från första stund. Jag har verkligen fått den stöttning jag behövt för att känna mig trygg i arbetet, både från de på bygget men också från kontoret. Det har känts skönt att det är ok att inte kunna allt och att få be om hjälp. Alla jag pratat med här verkar också trivas bra och det stärker ju det positiva intrycket.

Om jag skulle sammanfatta min praktik här med ett ord skulle det vara LÄRORIKT. Jag har lärt mig så mycket och förstått kunskapen jag fått från första året på utbildningen på ett helt annat sätt. Min handledare och alla andra här som delat med sig av sin kunskap har varit helt fantastiska och jag är så tacksam över att ha fått den här möjligheten!

Här har jag fått prova på allt möjligt, från att vara ute med byggarbetarna och få se och prova på hur det går till att bygga ett hus till mer arbetsledarsysslor som planering och beställning av material, utsättning och dessutom har jag fått en inblick i det pappersarbete som man annars inte tänker på att ett bygge innebär. Den variationen har varit superrolig och otroligt värdefull för mig som aldrig satt min fot på en byggarbetsplats tidigare. Det gett mig en helt annan förståelse för både vad det är jag tittar på när jag tittar på en ritning och vilket arbete det behövs för att få den ritningen till en
färdig byggnad.

Besöksadress


Kaserngatan 4
903 47 Umeå

Orgnr: 556943-7626

Kontaktuppgifter

Umeå

090-690 44 40
umea@selbergsab.se

Örnsköldsvik

0660-21 30 70
ovik@selbergsab.se

Fakturaadress

Selbergs Entreprenad i Umeå AB Kund-id LKH 1340
FE 108
105 69 Stockholm

PDF-faktura

LKH0000@tps.banctec.se