Din framtid hos Selbergs Entreprenad

Våra framtida medarbetare finns bland er studenter

Co-op Praktikant

Co-op praktiken är för dig som läser Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Umeå universitet. En praktik hos oss är starten på din framtid.

Vår personal är vår viktigaste tillgång. Vi har individuella utvecklingsplaner som ger dig möjlighet att bygga på dina teoretiska kunskaper och ge dig praktisk erfarenhet. Här arbetar vi med mentorskap där vi ger dig förutsättningarna för att växa.

Gymnasielärling

När du har gått klart dina tre år på Bygg- och anläggningsprogrammet är du klar att ta jobb som lärling. hos oss erbjuder vi en utvecklande miljö där du jobbar som lärling med lärlingslön. Under din tid som lärling har du en handledare som stöttar dig i din utveckling  och som vägleder dig genom byggets olika arbetsmoment.

Vår möjlighet att ta emot lärlingar varierar från år till år, kontakta vår personalavdeling om du vill veta hur våra möjligheter ser ut just nu.

APL – elever

Arbetsplatsförlagt lärande för dig som går gymnasiet. Vi sammarbetar med gymnasieskolans byggprogram och varje termin tar vi emot studenter som utför en del av sin gymnasieutbildning hos oss.

En del av våra medarbetare har startat sin karriär hos oss på det sättet och vi är glada att få vara med från början på er resa i byggbranchen.

Vill du veta mer?
Kontakta vår personalchef så svarar hon på dina frågor

Johanna Åhman
090 – 206 06 70
johanna.ahman@selbergsab.se

Besöksadress


Kaserngatan 4
903 47 Umeå

Orgnr: 556943-7626

Kontaktuppgifter

Umeå

090-690 44 40
umea@selbergsab.se

Örnsköldsvik

0660-21 30 70
ovik@selbergsab.se

Fakturaadress

Selbergs Entreprenad i Umeå AB Kund-id LKH 1340
FE 108
105 69 Stockholm

PDF-faktura

LKH0000@tps.banctec.se