KARRIÄR OCH UTVECKLING HOS SELBERGS ENTREPRENAD

Vi  bygger framtidens bostäder och fastigheter tillsammans med medarbetare som vill växa tillsammans med oss

Vår personal är vår viktigaste tillgång. Därför kommer du bli väl omhändertagen hos oss. Hos oss får du ett utvecklande arbete där vi skapar bästa förutsättningarna för dig att lyckas. Du blir en del i en gemenskap där alla känner glädje på jobbet – Vi arbetar med ständig utveckling både av företaget och och våra medarbetare. En del vill växa uppåt, andra i sidled. Men vi vill inte stå still!

Selbergs Entreprenad är ett modernt byggföretag som vill växa i Norrland. Vi söker kreativa medarbetare, med stort engagemang och känsla för helheten och som vill vara med på resan till att bli Norrlands ledande byggföretag. För oss är det viktigt att du delar våra kärnvärden uppriktighet, respekt och mod som genomsyrar vår organisation, vår produktion och vårt sätt att arbeta i det vardagliga arbetet.

Vi har sedan starten 2013 vuxit från 3 till över 100 anställda,  trots det är det viktigt för oss att bibehålla en familjär stämning där det ges möjligheter att påverka inom samtliga områden i företaget.

SE VÅRA Lediga tjänster här NEDAnFÖR

Anbudsingenjör

Som anbudsingenjör hos oss kommer du att driva kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att ha en central roll för att upprätta anbudskalkyler och kontraktskalkyler för erhållna – samt kommande projekt. Tjänsten innebär även

Du får möjlighet att arbeta i en konsultativ roll som stöd i organisationen gällande kalkyl- och kontraktsfrågor.

Platschef

Som platschef har du ansvar för att driva projektteamet mot gemensamma mål och leda arbetet i projektet från kontrakt till överlämnande. Det innebär att du ansvarar för projektets planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid.

Som platschef blir du en nyckelperson hos oss och du får en stor möjlighet att utvecklas med oss. Tjänsten innefattar personalansvar.

Inköpare

I rollen som Inköpare kommer du att stötta och medverka i våra projekt från anbudsförfrågningar till projektavslut. Du kommer bland annat arbeta med förfrågningar, anbudsutvärdering, leverantörsbedömningar, förhandling, kontraktsskrivning, avtalsfrågor, tidsplanering och logistik samt uppföljning enligt vår inköpsprocess.

Vi erbjuder ett utvecklande jobb, bra gemenskap och affärsmässigt helhetstänk

Vill du veta mer om någon av våra lediga tjänster?
Kontakta vår personalchef så svarar hon på dina frågor

Johanna Åhman
090 – 206 06 70
johanna.ahman@selbergsab.se

Besöksadress

Umestan
Kaserngatan 4
Hus 3 - Våning 2
903 47 Umeå

Orgnr: 556943-7626

Fakturaadress

Selbergs Entreprenad i Umeå AB Kund-id LKH 1340
FE 108
105 69 Stockholm

PDF-faktura

LKH0000@tps.banctec.se

Social