KARRIÄR OCH UTVECKLING HOS
SELBERGS ENTREPRENAD
Slider

Vi  bygger framtidens bostäder och fastigheter tillsammans med medarbetare som vill växa tillsammans med oss

Vår personal är vår viktigaste tillgång. Därför kommer du bli väl omhändertagen hos oss. Hos oss får du ett utvecklande arbete där vi skapar bästa förutsättningarna för dig att lyckas. Du blir en del i en gemenskap där alla känner glädje på jobbet – Vi arbetar med ständig utveckling både av företaget och och våra medarbetare. En del vill växa uppåt, andra i sidled. Men vi vill inte stå still!

Selbergs Entreprenad är ett modernt byggföretag som vill växa i Norrland. Vi söker kreativa medarbetare, med stort engagemang och känsla för helheten och som vill vara med på resan till att bli Norrlands ledande byggföretag. För oss är det viktigt att du delar våra kärnvärden uppriktighet, respekt och mod som genomsyrar vår organisation, vår produktion och vårt sätt att arbeta i det vardagliga arbetet.

Vi har sedan starten 2013 vuxit från 3 till över 100 anställda,  trots det är det viktigt för oss att bibehålla en familjär stämning där det ges möjligheter att påverka inom samtliga områden i företaget.

Vi växer och behöver flera duktiga medarbetare !

Det händer mycket hos oss framöver så nu behöver vi ytterligare förstärkning!

Platschef Mindre projekt

 

Är du bra på att bygga?
Vi letar nu en platschef för mindre projekt som gillar att bygga både hus och långsiktiga kundrelationer. Vi söker dig som har lång produktionserfarenhet av både större och mindre projekt eller liknande entreprenadverksamhet. Du har gedigen kompetens inom projektledning, ekonomi och tidsplanering. Som person är du utåtriktad, driven, lyhörd, strukturerad  och har en god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Vill du vara med att bygga upp och utveckla vår nya verksamhet inom Mindre Projekt och utvecklas tillsammans med grymma kollegor?

 

Vill du veta mer om någon av våra lediga tjänster?
Kontakta vår personalchef så svarar hon på dina frågor

Johanna Åhman
090 – 206 06 70
johanna.ahman@selbergsab.se

Besöksadress

Umestan
Kaserngatan 4
Hus 3 - Våning 2
903 47 Umeå

Orgnr: 556943-7626

Fakturaadress

Selbergs Entreprenad i Umeå AB Kund-id LKH 1340
FE 108
105 69 Stockholm

PDF-faktura

LKH0000@tps.banctec.se

Social