Arbetsledare

Arbetsledare

Vi söker

Vi fortsätter att växa och för att lyckas med alla spännande utmaningar framöver söker vi fler engagerade arbetsledare till Örnsköldsvik.

Om tjänsten

Som arbetsledare hos oss är du delaktig i planering, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du medverkar för att arbetsmiljö, kvalitet och miljö efterlevs samt följer upp produktionen med avseende på kostnad, tidplan och logistik. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart ett stöd från din närmaste chef och kollegor.

Om dig

Vi söker dig med flera års erfarenhet som hantverkare och vill utvecklas vidare i en arbetsledarroll eller att du idag arbetar som arbetsledare. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas i rollen. Har du en utbildning som byggproduktionsledare så är det meriterande eller likvärdig erfarenhet. Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och trivs att arbeta metodiskt. Vi ser att du är positiv och engagerad som person och trivs att samarbeta med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ser varje problem som en utmaning och löser dem gärna tillsammans med andra. Genom en god förmåga att planera och kommunicera skapar du en trivsel och trygghet i din omgivning. För oss är det viktigt att du delar våra kärnvärden uppriktighet, respekt och mod som genomsyrar vår organisation, vår produktion och vårt sätt att arbeta.

Vi erbjuder

Inget projekt är för avancerat för oss! Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med trevliga kollegor, bred erfarenhet och kompetens. Du kommer till en arbetsplats som präglas av samarbete, utveckling, tydligt ledarskap och härlig gemenskap. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och för andra kommer du trivas hos oss.

Vår personal är vår viktigaste tillgång. Därför kommer du bli väl omhändertagen hos oss. Hos oss får du ett utvecklande arbete där vi tillsammans skapar bästa förutsättningarna för dig att lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder våra anställda flera olika personalförmåner bland annat ett lönesystem som vi är stolta över, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag.

Selbergs Entreprenad startade 2013 och i dag är vi ca 180st anställda i hela företaget och omsätter ca 700 milj. Vi bygger bland annat bostäder, hotell, kontorslokaler, industrier, mindre projektverksamhet och har flera spännande projekt på gång. Vår organisation är flexibel och med korta beslutsvägar samt nära samarbete med våra kunder. Det tycker vi ger smidiga processer och i slutändan bättre resultat.

Vill du vara med på en spännande framtidsresa tillsammans oss?

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och din ansökan till umeå@selbergsab.se se. Urvalet sker löpande. Har du ytterligare frågor kan du kontakta vår Personalchef Johanna Åhman Mobil: 072-402 26 06 eller Arbetschef Jonathan Rödén Mobil: 070-541 26 16.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

  Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Besöksadress


  Kaserngatan 4
  903 47 Umeå

  Orgnr: 556943-7626

  Kontaktuppgifter

  Umeå

  090-690 44 40
  umea@selbergsab.se

  Örnsköldsvik

  0660-21 30 70
  ovik@selbergsab.se

  Fakturaadress

  Selbergs Entreprenad i Umeå AB Kund-id LKH 1340
  FE 108
  105 69 Stockholm

  PDF-faktura

  LKH0000@tps.banctec.se