Yrkesarbetare

Vi fortsätter att växa och för att lyckas med alla spännande utmaningar framöver söker vi fler engagerade och positiva yrkesarbetare till Umeå. Vi söker dig med yrkesbevis inom trä eller betong. 

 

Om dig
Vi söker dig som besitter en hög kompetens i din yrkesroll. Några års erfarenhet inom ditt yrkesområde är meriterade. För oss är det viktigt att du delar våra kärnvärden uppriktighet, respekt och mod som genomsyrar vår organisation, vår produktion och vårt sätt att arbeta.

Som person är du bra på att ta initiativ och ser problemlösning som utmaningar. Du trivs att arbeta metodiskt och effektivt och lämnar alltid ett väl utfört arbete efter dig. Du är bra på att leda dig själv genom dina arbetsmoment och trivs att samarbeta med andra. Genom en god förmåga att planera och kommunicera skapar du en effektiv byggproduktion och har ett ekonomiskt tänk med dig hela tiden. Du har körkort B och behärskar det svenska språket.

Vi erbjuder
Inget projekt är för avancerat för oss! Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med trevliga kollegor med bred erfarenhet och kompetens. Vi har skapat en lärande organisation där det finns goda möjligheter att utvecklas. Du kommer till en arbetsplats som präglas av samarbete, utveckling, tydligt ledarskap och härlig gemenskap. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och för andra kommer du trivas hos oss.

Vår personal är vår viktigaste tillgång och därför kommer du bli väl omhändertagen hos oss. Du får ett utvecklande arbete där vi tillsammans skapar bästa förutsättningarna för dig att lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder våra anställda flera olika personalförmåner bland annat ett lönesystem som vi är stolta över, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Om oss
För oss är det viktigt att du delar våra kärnvärden uppriktighet, respekt och mod som genomsyrar vår organisation och vårt sätt att arbeta. Selbergs Entreprenad är ett byggföretag som startade 2013 och idag är vi ca 160st anställda och omsätter ca 600 miljoner. Vi bygger allt från mindre serviceprojekt till bostäder, hotell, kontorslokaler, industrier och har flera spännande projekt på gång. Vår organisation är flexibel med korta beslutsvägar samt att vi arbetar nära våra kunder. Vi har ett starkt produktionsfokus som generar smidiga processer och i slutändan ett trivsamt arbetsklimat.

Vill du vara med på en spännande framtidsresa tillsammans oss? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och din ansökan nedan så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Du kan även maila din ansökan direkt till umea@selbergsab.se.  Har du ytterligare frågor kan du kontakta vår Personalchef Johanna Åhman (072-402 26 06).

Tjänsten
Tillsvidareanställning 100%.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

  Besöksadress


  Kaserngatan 4
  903 47 Umeå

  Orgnr: 556943-7626

  Kontaktuppgifter

  Umeå

  090-690 44 40
  umea@selbergsab.se

  Örnsköldsvik

  0660-21 30 70
  ovik@selbergsab.se

  Fakturaadress

  Selbergs Entreprenad i Umeå AB Kund-id LKH 1340
  FE 108
  105 69 Stockholm

  PDF-faktura

  LKH0000@tps.banctec.se