I dag finns Selbergs Entreprenad i Umeå och Luleå.

Företaget  grundades i slutet 2013, i dag är vi över 150 anställda och har flera pågående projekt med ett totalt ordervärde på över  700 miljoner kronor. Vi bygger lägenheter, villor, hotell, kontorslokaler, industrihallar, trygghetsboenden, seniorboenden och har flera spännande projekt på gång. Vår organisation är  flexibel och med korta beslutsvägar samarbetar vi nära våra kunder. Det ger smidiga processer och i slutändan bättre resultat.

När Selbergs Entreprenad etablerar sig på nya orter görs det via lokalt delägda dotterbolag. I dag finns bolaget i Umeå och Luleå men  flera orter är på gång, vårt mål är att bygga längs hela norrlandskusten.

Benny Selberg grundade Selbergs Entreprenad 2013, i intervjuerna här nedan berättar han mer om resan och vad som blir nästa steg.

Intervju 2018

Under hösten har jag kommit fram till att det är rätt läge för en ny VD att fortsätta utveckla företaget. Jag har fyllt 63 år och går in i en friare roll som innebär affärer, kundkontakter och mer tid för familjen.   Läs hela intervjun här

Intervju 2015

Vi som grundade företaget har lång branscherfarenhet, men visst var det lite spännande att ta steget från anställd till egen företagare. Hur skulle marknaden ta emot oss? Skulle vi ha några jobb? Fanns det yrkesskickliga personer som ville ta chansen att utvecklas hos oss?  Läs hela intervjun här