Ulrik Wållberg

VD

Ulrik Wållberg

Tiden går fort och det är redan fyra år sedan jag klev in i rollen som VD för Selbergs Entreprenad och nu under 2023 firar vi 10-årsjubileum. Det brukar ju sägas att tiden går fort när man har roligt och det är verkligen något som jag tycker stämmer väldigt bra med att jobba för Selbergs Entreprenad. Det är verkligen roligt att få jobba tillsammans med så många engagerade medarbetare och att få jobba med utvecklande projekt med så många fina och återkommande kunder.

Med 10 års historia för företaget tänker jag på vad alla vi på Selbergs Entreprenad åstadkommit under åren, och det är minst lika roligt att blicka tillbaka på en resa som varit kantad av utveckling, engagemang och trivsel. Under 2022 hade vi äran att bli utnämnda till Årets Arbetsgivare på Umeågalan och det är en stor stolthet som infinner sig vid en sådan utmärkelse. Vi jobbar hårt för att alla medarbetare ska känna sig bekräftade och delaktiga, men framför allt att de trivs och har roligt på jobbet. Då känns utmärkelsen Årets Arbetsgivare extra mycket för oss. Det är inte en person som gör företaget, det är vi alla tillsammans som skapar de bästa förutsättningarna.

Förutom våra kärnvärden uppriktighet, respekt och mod är trivsel och engagemang något som vi värdesätter högt. Vi jobbar som en platt organisation och genom det vill vi skapa bra förutsättningar för att kunna ha öppen dialog med våra medarbetare, mellan olika team och att alltid ha lätt att ta kontakt och lyfta fram både stora och små frågor. Ett bra arbetsklimat bidrar till en bra arbetsplats och genom det når vi framgång.

Just nu i närtid är vi i full gång med en etablering av Selbergs Entreprenad i Örnsköldsvik AB och det är väldigt spännande. Naturligtvis kommer det med en del utmaningar, men vi ser det som angenäma utmaningar att kunna växa med fler engagerade medarbetare, fler utvecklande projekt och att få fortsätta hålla hög kvalitet i vår leverans mot våra kunder, även på nya orter. Med drivkraft, öppen dialog och delaktighet kan vi lösa allt.

2023 är året då vi firar 10 år som företag och det känns verkligen hur roligt som helst. Vi ser mycket fram emot att få fira det tillsammans med våra medarbetare. Vi ser också fram emot många flera år där vi kan få utvecklas, både som företag, som individer och att få bidra till utvecklingen av de projekt och de regioner vi verkar i. Jag har brukat säga att ”utvecklas man inte så dör man”, och även om det inte är riktigt så allvarligt så är det verkligen något som vi drivs av – både igår, idag och imorgon.

Besöksadress


Kaserngatan 4
903 47 Umeå

Orgnr: 556943-7626

Kontaktuppgifter

Umeå

090-690 44 40
umea@selbergsab.se

Örnsköldsvik

0660-21 30 70
ovik@selbergsab.se

Fakturaadress

Selbergs Entreprenad i Umeå AB Kund-id LKH 1340
FE 108
105 69 Stockholm

PDF-faktura

LKH0000@tps.banctec.se