Ullrik Wållberg

VD

Några ord från Ulrik Wållberg, VD för Selbergs Entreprenad

Jag har alltid haft ett driv att skapa något, oavsett om det är hemma eller på jobbet. Några av mina styrkor är att se möjligheter, analysera, strukturera och verkställa. Att få vara med och utveckla, förändra och se resultat är min drivkraft.

Umeå och byggbranschen har funnits med i hela mitt liv. Började redan som 15 åring med sommarjobb som hissmontör. OF-Bygg blev min första arbetsgivare på heltid 1988 då det var tufft i byggbranschen . Året 1995 valde jag att ta steget till ett större bolag, SIAB som 1997 fusionerades med NCC. NCC har varit min arbetsplats fram till nu, med ett avbrott 2008–2010 då jag var distriktschef på Skanska. Jag har under dessa år haft förmånen att arbeta med många olika arbetsuppgifter och team. Ensam är inte stark, men laget kan vinna allt.

För mig är Selbergs Entreprenad ett ungt företag med enormt driv! Ett framgångsrikt företag som sätter medarbetaren i fokus. Selbergs Entreprenad i Umeå AB är ett väletablerat byggföretag med en bra omsättning och lönsamhet. Jag upplever att medarbetarna tycker det är roligt att gå till jobbet vilket är otroligt viktigt för mig. Kärnvärdena uppriktighet, respekt och mod stämmer väl in på mig som person. Jag är en engagerad och passionerad byggare som vill vara med och utveckla Selbergs Entreprenad i Umeå AB.

När jag i juni 2019 tillträder som VD blir min första uppgift att träffa medarbetarna och analysera verksamheten. Ser det som viktigt att vi fortsätter att arbeta med kundfokus och säkerställer projektens välbefinnande. Jag kommer att besöka alla pågående projekt de första månaderna. Välskötta projekt med ordning och reda är viktigt, det är vår bästa reklampelare.

Besöksadress

Umestan
Kaserngatan 4
Hus 3 - Våning 2
903 47 Umeå

Orgnr: 556943-7626

Fakturaadress

Selbergs Entreprenad i Umeå AB Kund-id LKH 1340
FE 108
105 69 Stockholm

PDF-faktura

LKH0000@tps.banctec.se